Fri fragt ved køb over 500 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Fragt fra 40 kr.

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 28 72 70 29

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 27 varer.

Hos Legefeen.dk, finder du et stort udvalg af, pynt til børneværelset til de 0-6 årige. Du finder de flotte plakater, fra både W:Form og Friisenborg, der kan pynte både på drengeværelset og pigeværelset . De populære natlamper fra Cloud-B, der hjælper mange børn med at sove. Du finder hoppekøer og gåbiler, der begge er med til at stimulere barnets motorik. Samt de fine træ fødselsdagstog fra Goki. Mange af tingene, er oplagte dåbsgaver, barselsgaver og fødselsdagsgaver, husk vi pakker gaven ind gratis.  

Underkategorier
 • Fødselsdagstog
  Her finder du fødselsdagstog fra Goki lavet i træ, i flere forskellige udgaver, samt de håndlavede fødselsdagstog i keramik fra det danske firma Friisenborg. En god tradition til fødselsdagsbordet. En oplagt barsels- eller dåbsgave.
 • Gåbiler/gåvogne
  Find de flotte gåbiler i metal med plast sæde, der er med til at stykre barnets motorik, en sjov måde at lære at gå på. Gåbilerne er flotte i sig selv, og pynter også på børneværelset. Derudover finder du også gåvogne, både den klassiske fra Krea, samt de fine fra PlanToys. En god barselsgave eller dåbsgave. Husk gaveindpakning er gratis.
 • Habibi varmebamser
  De søde bamser der indeholder 100 % naturlig fyld af hirsefrø. Bamsen kan kommes i microovn el. alm. ovn, og varmes op lige før sengeting. Den holder på varmen i 1 1/2 time. Som kan være boroligende og afslappende. Bamsen kan også kommes i fryseren eller køleskabet, så den kan hjælpe mod feber, vokseværk eller hvis man har slået sig. Bamserne har en svag duft af lavendel, som også beroliger
 • Knagerække
  Find fine knager der passer til børneværelset. Der findes knager både til drenge og piger. Alle knagerne kan klare at der hænger flere jakker/trøjer på. Der er både enkelte knager og knagerækker med 2 til 3 knager på.
 • Lamper
  Her finder du lamper til børneværelset, fra Rice, du finder de fine LED lamper, der kan bruges som vågelamper i forskellige forme, du finder også de fine rislamper, der er med til at sætte kulør på børneværelset.
 • Lyskæder
  Her kan du sammensætte din egen lyskæde fra Vasanthi, vælg imellem mange forskellige farver af lyskugler, der er lavet af bomuldstråd, som skal sættes på LED-lyskæden, der findes i 3 forskellige længder. Lyskæden er nem at samle, og er med til at give kulør og hygge til børneværelset, kan også bruges i stuen og soveværelset.  
 • Opbevaring
  Her finder du et udvalg af opbevaringstings til børneværelset. Du finder de håndsyede opbevaringskurve i stof fra svenske Oskar & Ellen, der er dejlig store, med plads til meget legetøj. Du finder også de fine trådkurve fra Rice, både firkantede og ovale, i flere forskellige farver.
 • Plakater
  Her finder du plakater, i fine farver fra det svenske firma W:Form. Plakaterne findes i 2 str. A3 samt 50 x 70 cm. Derudover finder du flotte plakater fra Friisenborg, med H. C. Andersens kendte motiver. Alle plakaterne er rigtig fine at have hængende på værelset, og kan med fordel kommes i en ramme.
 • Træbogstaver
 • Sovetid
  Har finder du det lækre Filibabba, en serie lavet at organisk bomuld. Du finder sengesæt i baby og junior størrelse. Med flot nordisk design på. Derudover finder du sengerande og babynets, i samme design som sengesættene. Sengeranden er uden snor, da den er 4 cm tyk, så den selv kan stå. Babynets er lavet med en læderrem, i stedet for snørre. Rigtig fine barsels- el. dåbsgaver.  
 • Snekugler
  Fine håndmalede snekugler, fra Friisenborg, med sølvglimmer og musik. En rigtig fin barsels- el. dåbsgave. Husk hos Legefeen.dk er der altid gratis gaveindpakning.
 • Wall Stickers

Varer sidevis

Varer sidevis