Fri fragt ved køb over 500 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Fragt fra 40 kr.

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 28 72 70 29

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er ingen varer

Hos Legefeen.dk finder du et stort udvalg af legetøj og tilbehør til børn, fra mange af de store kendte mærker. Hos Legefeen.dk, gør vi meget ud af at vælge vores leverandør, da vi går meget op i ting skal være lavet i en ordentlig kvalitet, samt lavet under ordentlige arbejds forhold. Vi går meget op at, legetøjet skal være lavet i materialer, der ikke indeholder skadelige stoffer.

Underkategorier
 • BathBlocks
  BathBlocks Det amerikanske mærke BathBlocks, er skumbadeblokke der kan sættes sammen med vand og lidt sæbe. BathBlocks gør det sjovt for børnene at være i bad, da de kan bruge lang tid på at lave forskellige baner, hvor boldet kan trille igennem. BathBlocks, findes i forskellige udgave, både som boldbaner og som temablokke, hvor barnet kan bruge sin egen fantasi. BathBlocks kan flyde i vandet, eller sættes på klinkerne i badeværelset. Produkterne er CE mærket.
 • BoBo Buddies
  BoBo Buddies BoBo Buddies, er en serie af dejlige bløde sutteklud og rygsække med dyrfigur på. Alle produkter er lavet så de er nemme at have med på farten. Rygsækkene er en 3-1 en løsning, da den endeholder tæppe, og kan bruges som pude, samt som alm. rygsæk. Alle produkterne er super bløde, hvilket et hvert barn vil komme til at holde af.
 • Cloud-B
  Cloud-B Her finder du de fine natlamper fra Cloud-B. Cloud-B lamperne findes i 2 udgaver, nogen der viser stjerner op i loftet, mens den skifter imellem 3 farver, og andre der viser bølger samt spiller musik. Ens for begge typer lamper, er at de kan indstilles til at slukke efter 35 minutter. Cloud-B lampen er en god hjælp, der børn der har svært ved at falde i søvn, da den virker meget beroligene på barnet. Cloud-B lampen findes i forskellige farver og former.
 • DR
 • Edushape
 • Filibabba
  Filibabba Det danske mærke Filibabba, laver lækkert tilbehør til småbørn. De har lavet denne fine serier, bestående af, sengetøj, sengerand og babynets. Filibabba sengetøjet findes både i baby og junior størrelse. Hele serien af Filibabba er lavet med flot nordisk grafiske design, der går igen, igennem hele serien. Filibabba produkterne er lavet, så der er tryk på den ene side og ensfarvet på den anden side. Sengerand og babynets fra Filibabba er lavet så sikkerheden er overholdt, da sengeranden er så tyk (4 cm), at den kan stå af sig selv, samt babynets bliver lukket med en læderrem, hvilket gør der ingen kvælningsfare er for barnet. Alle Filibabba produkter er rigtig gode barsels- el. dåbsgaver.
 • Kids By Friis
  Kids By Friis Det danske firma Kids By Friis, laver flotte produkter til børn. Bl.a. de flotte fødselsdagstog med garder og H.C. Andersen, der kan pynte fødselsdagsbordet i mange år, samt de flotte sparebøsse med H.C. Andersen velkendte figur, rigtig fine barsels- eller dåbsgaver. Kids By Friis, laver også flotte børneplakater med H.C. Andersens kendte eventyr, i sort og hvid tryk, der kan pynte fint på børneværelset.  
 • Goki
  Goki Her finder du det tyske kvalitets mærke Goki, der laver trælegetøj i en høj kvalitet. Goki har et stort udvalg af trælegetøj, der henvender sig både til drenge og piger. Goki laver de populære træbiler, der er lavet så de kan holde til noget. Du finder også et stort udvalg af træpuslespil til børn, både med og uden knopper. Goki laver en hel serie af legemad, der er lavet i flotte farver, som alt det andet legetøj. Goki er legetøj i høj kvalitet til lave priser. Alt Gokis legetøj er CE-mærket.
 • Hape
  Hape Det tyske mærke Hape, laver kvalitets legetøj i træ. Hape er lavet i flotte farver, der gør at barnet for lyst til at lege med det, og kan give barnet sjov i mange timer. Hape er lavet i en kraftig kvalitet, så det ikke går i stykker. Hape har et stort udvalg af spil til børn, musikinstrumenter, puslespil, motoriske legetøj til de små børn, samt legemad lavet i fine små detalje. Alt Hape legetøj er CE-mærket.
 • Imagetoys
  Imagetoys Det danske mærke ImageToys, producere legetøj i træ, i en høj kvalitet. ImageToys laver lækkert legemad i træ, og køkkenting. Derudover finder du også både hoppekøer og gåbiler, som er rigtig godt til barnets motorik. Imagetoys har også et godt udvalg af badeænder, der enten kan lyse eller spille musik når den kommer i kontakt med vand. ImageToys laver legetøj til både drenge og piger, fra helt små til lidt større børn.
 • Italtrike
  Italtrike Det Italienske firma Italtrike, laver flotte design gåvogne, der er gode til barnets motorik. Italtrike gåvognen adskiller sig fra andre gåvogne, ved at hjulene på vognen sidder gemt inde under gåvognen, og ikke ud på sidens af vognen, hvilket gør at den er nemmere at komme rundt med. Italtrike gåvogne er nemme at samle og skilde ad. I sædet på Italtrike gåvognen er der et lille rum, hvor barnet kan have noget legetøj i. Italtrike gåvogne kan bruges fra barnet er 1 år og mange år frem.
 • Kids Concept
  Kids Concept
 • Krea
 • Les Mistinguettes
  Det franske mærke Les Mistinguettes laver flotte stof dukker, der har meget fokus på, at man ikke behøver at være perfekt, for at være sød. Ved at dukken måske har 2 forskellige sko på, kun én strømpe, har fregner, har briller osv. Dukkerne er 38 cm høje, og lavet i stof der kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen.  
 • Maki
 • MaMaMeMo
  MaMaMeMo Hos danske firma AM-Leg, finder du det populære trælegemad MaMaMeMo, der er lavet, så det ligner meget den ægte vare. Legemad kan give mange timers sjov leg for børnene.
 • Oskar og Ellen
  Det svenske mærke Oskar og Ellen, laver rigtig lækkert stoflegetøj, der alt sammen er håndsyet. Alt legetøjet er lavet i en kraftig kvalitet, der altsammen kan håndvaskes ved 30 grader. Du finder både legetøj og værelsespynt fra Oskar og Ellen, til både drenge og piger. 
 • PlanToys
  PlanToys Firmaet PlanToys, laver det utrolig lækre trælegetøj, der er lavet på en bæredygtig måde, så miljøet bliver belastet så lidt som muligt. Alt PlanToys legetøj er lavet i gummitræ, uden at bruge indprægneringsmidler. PlanToys er legetøj til børn fra 0-4 år. PlanToys har bl.a. en flot serie af legetøj til badet, som kan holde til at være i vand, som gør det sjovt for barnet at være i bad. Alt PlanToys legetøj er lavet i flotte farver med fine detalje. Alt PlanToys legetøj er CE-mærket.
 • PlayMais
  PlayMais Det sjove PlayMais legetøj, er legetøj for hele familien. PlayMais er legetøj der er lavet af majsstivelse, vand og levnedsmiddelfarver, hvilket betyder ikke er noget skadelige i legetøjet. PlayMais sættes sammen ved at gøre stykkerne fugtige, og trykke dem sammen. PlayMais findes i forskellige størrelser, så der både noget for de mindre børn og de lidt størrer. Kun fantasien sætter grænser med det enestående legetøj.
 • Plus Plus brikker
  Plus Plus brikkerne er brikkerne, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Plus Plus brikkerne findes i mange farver, som kan sættes sammen, så de bliver til figur og ting, som barnet kan lege med. Plus Plus brikker er lavet af phthalat frit LDPE materiale. Plus Plus brikker er legetøj der kan leges med i mange timer, og igennem mange år. Plus Plus brikkerne fåes både i små poser, samt i kasser med mange brikker i.
 • Quut
 • Rice
  Rice Det danske mærke Rice, laver kvalitets vare, som er farverige. Du finder bl.a. det fine børnemelamin med fine motiver, så det er lidt sjovere at spise. Du finder de gode Rice skeer og gafter, der ligger godt i barnets hånd. Alt Rice service kan komme i opvaskemaskinen, men ikke i mickroovn. Rice laver også fine ting til børneværelset, lamper i rispapir, trådkurve i metal til opbevaring af bl.a legetøj. Alle produkter er lavet under ordenligt arbejdsforhold.
 • Scrunch
  Scrunch Det engelske firma Finkit World, står bag det smarte Srunch. Scunch er en serie af legetøj, der kan bruges ud. Serien består bl.a. af de smarte farverige silikonespande, der er nemme for børnene at bære, og som kan tåle at ligge ud i alt slags vejr. Derudover laver Scrunch også silikone sandforme, som sammen med spanden kan rulles sammen, så det ikke fylder noget. Scrunch laver også de smarte teleskop fiskenet, der ikke fylder meget når de er foldet sammen. Alle produkter er CE-mærket.
 • Silly U
 • Small Foot
  Det tyske mærke Small Foot, laver kvalitets ting i træ til børn. Small Foot laver bl.a. de fine træbogstaver på togvogne, der gør det muligt at skrive barnets navn. Bogstaverne er lavet, så det er muligt at male dem, hvis man syntes de skal have en farve. Small Foot bogstaverne kan med fordel sættes sammen med fødselsdagstogene fra Goki. En rigtig god dåbsgave. Der kan pynte på børneværelset. Small Foot laver også højdemåler og kreativ legetøj til børn, det hele lavet i træ.
 • Swimfin
  Swimfin Det engelske mærke Swimfin, er hajfinnen, der kan hjælpe børn med at lærer at svømme. Swimfin påsættes barnet ved hjælp af to velcrobånd, derved kan den også bruges til forskellige størrelser børn. Swimfin kan er testet til børn fra 15-30 kg. Swimfin er med til at give barnet opdrift, samt den giver større bevægelsesfrihed for barnet. Swimfin findes i mange farver. Barnet skal stadigvæk være opsyn, selvom Swimfin er i brug.
 • Tinti
  Tinti Det tyske prisbelønnede mærke Tinti, laver sjov badetilbehør til børnene. Tinti er en serie af badesæbe, badeskum og farve, der gør det sjovt for barnet at være i bad. Tinti, kan farve badevandet, eller barnet kan male sig selv ind i bademalesæbe. Farven kan nemt skylles af, både barnet, badekar og væg, uden at efterladen farve. Tinti er gennemtestet, så alle hudtyper kan tåle det, samt det skader ikke miljøet.  
 • Vasanthi
  Vasanthi Det danske firma Vasanthi laver lyskæder i en høj kvalitet. Lyskuglerne er håndlavet i bomuldstråd og rismelslim, herunder naturligt gummi, som er viklet om en ballon og tørret i solen, inden ballonen fjernes, hvilket gør at der kan være lidt forskelle på kuglerne. Man kan selv sammen sætte lyskæderne, så man får lige til farver der passer ind. Lyskuglerne fåes i mange farver, samt der er 3 forskellige længder af lyskæder.
 • WOW Cup
  WOW Cup Den smarte WOW Cup, er koppen der kan vælte uden indholdet flyder ud, da væsken først kommer ud, når overlæben trykker ventilen i koppen ned. WOW Cup er nemt for barnet at sidde med, så derfor er den nem at have med i bilen. WOW Cup er også perfekt til skovtur el. udflugten, da hvepse og bier ikke kan komme ned i koppen. WOW Cup findes i mange forskellige farver, og der er mulighed for at købe ekstra låg og ventiler til. WOW Cup findes i 2 udgaver, en til babyer med hang og en til de lidt større børn. Alle dele af WOW Cup, kan komme i opvaskemaskinen.
 • Magformers
  De sjove Magformers er trekantede og firkantede magneter der kan sættes sammen, på mange måde, kun fantasien sætter grænser. Magformers kan bruges af børn fra 3 år og op efter. Magformers er nemme at have med på farten, da de ikke fylder så meget. Magformers er lavet af ABS plastik.
 • We Might Be Tiny
  Det australske firma We Might Be Tiny, laver de fine dækkeservietter i BPA fri silikone, som kan bruges både til at spise ved, men er også rigtig gode som underleg når der f.eks. leges med perler. Da dækkeservietterne er lavet i silikone, kan de rulles sammen, og er nemme at have med på farten. Dækkeservietterne fra We Might Be Tiny kan tåle at komme i opvaskemaskinen.
 • Wallies
  Det engelske firma Wallies laver mange forskellig wall stickers der kan pynte på børneværelset. Der findes wall stickers som kridttavler, som højdemåler og bare som almindelige billeder, der kan pynte på værelset.
 • EverEarth