Fri fragt ved køb over 500 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Fragt fra 40 kr.

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 28 72 70 29

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er ingen varer

Hos Legefeen.dk finder du et stort udvalg, af kvalitets legetøj til børn i alderen 0-6 år. Her finder du de solide træbiler fra Goki, et stort udvalg af legemad i træ, fra MaMaMeMo. For at træne børnenes finmotorik, har vi gode børnepuslespil, med store knopper. Sommeren er en dejlig tid, det skal det underdøres legetøj også være, find bl.a. det smart legetøj fra Scrunch, legetøj lavet i silikone. Det skal være sjov at gå i bad, derfor har vi et stort udvalg af badelegetøj, fra PlanToys, der laver bæredygtigt legetøj, og badefarve fra Tinti.

Underkategorier
 • Badetid
  Det skal være sjovt at komme i bad. Se det store udvalg af badelegetøj fra PlanToys, der er lavet miljøvenligt. De fine legesæt fra BathBlockers og det sjove bædesæbe fra Tinti, som et hvert barn vil elske. Find også de fine Swimfin, der gør det sjovt, at lære at svømme.
 • Træ biler
  Træ biler Her finder du de gode solide træbiler fra Goki, med gummihjul, der gør at de køre godt, samt de allesammen har en funktion. Du finder også de fine biler fra PlayToys, der er lavet i bæredygtige materialer. Mange timers sjov for barnet. Alle bilerne er i flotte skarpe farver.
 • Børnespil
  Børnespil Hos Legefeen.dk, finder du et stort udvalg af spil, både til de små og lidt større børn. Alle spil er lavet i træ, hvilket betyder at kvaliteten er helt i top. Du finder spil, fra Hape, Goki og PlanToys. Mange af spillene leveres i stofposer, så de er nemme at have med på farten, samt mange af spillene kan spilles både inde og ude, sjovt for hele familien.
 • Kreativleg
  Her finder du alt det sjove, til kreativleg med barnet. PlayMais, der er lavet af majsstivelse, vand og levnedsmiddelfarver. Der kan samles med lidt vand. Du finder de sjove Plus Plus klodser, der kan sættes sammen, og bliver til mange forskellige figur og ting, klodserne findes i mange forskellige farver. Derudover finder du også modellervoks, der er lækkert barnet at lege med, modellervoksen kan også formes til mange forskellige til. Kreativleg for hele familien, kun fantasien sætter grænser.
 • Køkkenting/legemad
  Køkkenting / legemad Alle børn elsker at lege, at de laver mad, her finder du et stort udvalg af trælegemad fra MaMaMeMo, Goki og Hape. Legetøj barnet kan have glæde af i mange år.   
 • Looms
 • Musikinstrumenter
  Musikinstrumenter Musik er dejligt, find et udvalg af musikinstrumenter, der altsammen er lavet i træ. Musikinstrumenterne er med til at øve barnets motorik, og give glade oplevelser sammen med barnet. Du finder instrumenter fra Hape, imageToys og det bæredygtige PlanToys, alle instrumenter er lavet i flotte farver, der giver barnet lyst til at spille.
 • Puslespil
  Puslespil Find et stort udvalg af træpuslespil fra Goki. Både puslespil med knopper i forskellige størrelser, og puslespil med alm. brikker, i forskellige sværhedsgrader, både i et lag og i flere lag. Alle puslespil er lavet i kraftigt træ, med gode børnemotiver på. Alle puslespillene samles i trærammer.
 • Stoflegetøj
  Stoflegetøj Find et stort udvalg, af det lækre stoflegetøj fra svenske Oskar & Ellen, med mange fine detaljer. Legetøjet er håndsyet og kan tåle at blive vasket ved 30 grader. Derudover finder du også et udvalg af søde bamser fra ImageToys og Silly-U.
 • Black Friday
  På denne side kommer der masser af lækre tilbud, som kun gælder på Black Friday d. 24. Nov. 2017. 
 • Trækdyr/flexdyr
  Trækdyr / flexdyr Alle børn syntes det er sjovt, at gå en tur med noget legetøj, her finder du et udvalg af trækdyr, der er lavet i træ. Trækdyrene findes i forskellige størrelser, nogle af dem bevæger dele af kroppen, når de bliver trukket afsted. Trækdyrene er malet i flotte skarpe farver. Alle trækdyr har en snor, der opfylder alle sikkerhedskrav. Her finder du mærker som Goki og PlayToys. 
 • Trælegetøj
  Trælegetøj Her finder du et stort udvalg af trælegetøj til børn, legetøj der kan være med til at stimulere barnets fin motorik, og legetøj hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Der er legetøj til både drenge og piger. Du finder legetøj, fra både Goki, PlanToys, Hape og ImageToys.
 • Udeleg
  Find et stort udvalg af udelegetøj, det smarte silikone legetøj fra Scrunch, der er nemt at have med. Mange af de gode gamle havespil, som hele familien kan være med til, alt sammen lavet i træ. Alle havespillene leveres i stofposer, så det er nemt at holde styr på, samt at have med på tur.