Fri fragt ved køb over 500 kr.
30 dages returret
1-3 dages levering
Fragt fra 40 kr.

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 28 72 70 29

Send os en e-mail
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Profil

Jeg er mor til 2 dejlige børn på 4 og 7 år, så jeg kender til hvor vigtig det er, at det er ordentlig legetøj, ens børn leger med. Legetøjet må ikke kunne gå i stykker, ved at barnet enten træder på det, eller kaster med det. Derfor har jeg valgt, kun at sælge kvalitets legetøj i træ og stof, da det kan holde til noget.

Udover legetøj, vil du også kunne finde ting til børneværelset, samt tilbehør til de helt små.

Jeg bestræber mig meget på, kun at bruge leverandøre der lever op til alle krav om sikkerhedsregler, ang. legetøj, samt producenter der ikke bruger børnearbejde i deres produktion.

Hvis du gerne vil se varerne inden du køber, er du velkommen til at kontakte mig, og komme forbi lageret, dog kun efter aftale på mail info@legefeen.dk el. tlf. 28727029.

Jeg håber du vil bruge lidt tid, til at kigge rundt på de forskellige sider. Og håber du finder det du søger, ellers send en mail til info@legefeen.dk, så skal jeg se, om jeg kan skaffe varen du ønsker. Mails besvares inden for 24 timer i hverdagen.

Helle

 

Hvis du er på udkig efter lækkert legepladsudstyr, så tag et kig på vores samarbejdspartner naturligleg.dk, der sælger kvalitets ting i træ til udeleg.